Dental Deals!

Welkom tijdens de Dental Deal Dagen!

De ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 volgen elkaar in een razend tempo op. Maar we hebben goed nieuws: U kunt nog steeds profiteren van onze Dental Deal Dagen aanbiedingen!

Maak nu een afspraak met onze accountmanager in uw praktijk of in onze showroom en ontvang een tegoedbon van €250! Uiteraard nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en hanteren wij voor uw en onze veiligheid de richtlijnen van het RIVM tijdens de bezoeken. De hedendaagse technologie staat gelukkig niet voor niks. Zo zouden we bijvoorbeeld ook met u kunnen face-timen of skypen als u dat prettig vindt. Voor alles is een oplossing te bedenken.

Profiteer nu van onze acties tijdens de Dental Deal Dagen

  • Iedereen die een afspraak tot en met 15 april 2020 maakt, krijgt een tegoedbon van €250
  • Verlengde fabrieksgarantie tot 5 jaar op alle behandeleenheden en groot röntgen
  • Wij ruimen ons magazijn op. Profiteer nu van onze showroom-, demo en voorraadmodellen. Extra scherp geprijsd en direct leverbaar!
  • Én we bekijken uw offerte van de concurrent en doen u een scherper aanbod!

Heeft u al een aanbieding van een ander bedrijf? Wij denken dat uw offerte scherper geprijsd kan en dat gaan wij u tijdens de Dental Deal Dagen bewijzen. Onze accountmanagers doen u dan een unieke aanbieding, waar u versteld van zult staan.

Wist u dat Utrecht Dental ook gespecialiseerd is in turn-key totaalinrichtingen? Wij helpen u van idee tot realisatie en van installatie tot onderhoud. Sinds 1973 leveren wij bewezen kwaliteit. Kortom: uw wensen, onze ervaring.

Maak nu een afspraak met uw accountmanager of bel 030-241 01 30 en profiteer van onze Dental Deal Dagen aanbiedingen!

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de Dental Deal Dagen. Graag tot ziens!

Het team van Utrecht Dental