Ter vervanging van de Dental Expo 2020 organiseert Utrecht Dental: de Dental Deal avonden

Op donderdag 12 en 19 november van 16:00 – 20:00 uur bent u van harte welkom op onze Dental Deal avonden. Graag ontvangen wij u in alle rust en ruimte volgens de RIVM richtlijnen. Maak een afspraak met een adviseur bij ons in de showroom of bij u op de praktijk. We zouden bijvoorbeeld ook met u kunnen face-timen of skypen als u dat prettiger vindt. Voor alles is een oplossing te bedenken. Ook buiten kantoortijden ontvangen wij u graag of komen wij bij u langs in de praktijk.

Extra aanbiedingen ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan

  • Ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan presenteren wij 45 scherpe aanbiedingen!
  • Iedereen die een afspraak maakt, krijgt een tegoedbon van €250.
  • Verlengde fabrieksgarantie tot 5 jaar op alle behandeleenheden en groot röntgen in combinatie met een serviceabonnement.
  • Koop nu en betaal in 2021.
  • Én nog allemaal gratis producten bij aanschaf van diverse apparatuur.

Wist u dat Utrecht Dental ook gespecialiseerd is in turn-key totaalinrichtingen? Wij helpen u van idee tot realisatie en van installatie tot onderhoud. Wij leveren bewezen kwaliteit. Kortom: uw wensen, onze ervaring.

Maak een afspraak, mail of bel ons

Maak nu een afspraak met uw accountmanager, mail naar info@udental.be of bel 030-241 01 30 en profiteer van onze Dental Deal Dagen aanbiedingen! Laat u even weten op welke avond u graag langs wil komen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Alvast bedankt!

Graag tot ziens!
Namens het team van Utrecht Dental